Etalage Zio Vino

Gold, luxury, Italian wines
Geleverde diensten:
  • Grafisch ontwerp
  • Signing
Zio Vino 1 26196919

Over dit project

Naast een uitgebreide website mochten we voor Zio Vino in Herselt de gevelreclame van de nieuwe winkel ontwerpen en plaatsen. De klant gaf aan om met zwart en goud te werken, een luxury design.

Na overleg hoe dit er ongeveer moest uitzien gingen we aan de slag en kwamen enige tijd later met een voorontwerp. Zoals bij veel van onze projecten was er voor de goedkeuring slechts enkele minuten nodig, het was precies wat de klant voor ogen had.

Op de raam en zijdeur brachten we een gouden raamfolie aan met metallic in verwerkt zodat deze echt goud lijkt. De Dibond reclamepanelen aan de zijkant werden voorzien van een printfolie met glanslaminaat en gold lookalike effect.

Ben jij ook nog op zoek naar gevelreclame die een mooie uitstraling heeft en bovendien ook nog betaalbaar is? Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte! O ja en vergeet zeker eens niet langs te gaan bij Zio Vino Herselt, Italiaanse kwaliteitswijnen met passie!

Bedankt Zio Vino in Herselt
Ben jij ook overtuigd van de kwaliteit van onze diensten en producten?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!

LET'S MAKE SOMETHING
AWESOME TOGETHER!
Digital Work is een bedrijf met creatief talent en een extreme passie voor het vak!
Door een enorme motivatie en inzet brengen we uw opdracht tot een succesvol resultaat dat synchroon loopt met een prettige samenwerking.

Made with ❤️ by ourselves!
©2021 Digital Work