Etalage Zio Vino

Gold, luxury, Italian wines

Naast een uitgebreide website mochten we voor Zio Vino in Herselt de gevelreclame van de nieuwe winkel ontwerpen en plaatsen. De klant gaf aan om met zwart en goud te werken, een luxury design.

Na overleg hoe dit er ongeveer moest uitzien gingen we aan de slag en kwamen enige tijd later met een voorontwerp. Zoals bij veel van onze projecten was er voor de goedkeuring slechts enkele minuten nodig, het was precies wat de klant voor ogen had.

Op de raam en zijdeur brachten we een gouden raamfolie aan met metallic in verwerkt zodat deze echt goud lijkt. De Dibond reclamepanelen aan de zijkant werden voorzien van een printfolie met glanslaminaat en gold lookalike effect.

Ben jij ook nog op zoek naar gevelreclame die een mooie uitstraling heeft en bovendien ook nog betaalbaar is? Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte! O ja en vergeet zeker eens niet langs te gaan bij Zio Vino Herselt, Italiaanse kwaliteitswijnen met passie!

Zio Vino 1 4ecb3e4c

Projecten

Ben jij ook overtuigd van de kwaliteit van onze diensten en producten?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!

LET'S MAKE SOMETHING
AWESOME TOGETHER!
Digital Work is een bedrijf met creatief talent en een extreme passie voor het vak!
Door een enorme motivatie en inzet brengen we uw opdracht tot een succesvol resultaat dat synchroon loopt met een prettige samenwerking.

Digital Work BV

Gepassioneerd reclamebedrijf voor kmo's!

Achter de Hoven 51A/101,
2230 Herselt, België

014/727 787
hello@digitalwork.be

BTW: BE0.783.528.782
KBC: BE43 7340 5893 6401

Naar boven


Made with ♥︎ by ourselves!
©2022 Digital Work