Web
design

Surf the web in style!


Wilt u ook goedkoop een website laten maken die van het scherm spat?!

Website surfer

1. Goedkoop een website laten maken, het kan!

Goedkoop een website laten maken

Gaat u als ondernemer binnenkort van start met een nieuwe zaak? Zo ja, dan bent u vast intens op zoek naar een webdesigner of een online marketing bedrijf om een professionele website te laten maken.

Mogelijk zal u al snel tegen torenhoge tarieven en prijzen oplopen. In sommige gevallen wordt er zelfs een onderhoudscontract aangesmeerd waar u voor meerdere jaren aan vast hangt… Neen dank u!

Wij hebben goed nieuws, uw zoektocht is voorbij! Bij Digital Work kan u goedkoop een website laten maken en dit met transparante prijzen.

2. Alle mogelijke designs en stijlen

Schilder website voorbeeld

Afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten verschilt ook het design of de stijl van uw website. Zo is bijvoorbeeld het design van een schildersbedrijf compleet anders als dat van een restaurant.

Voor een restaurant opteren we meestal een luxueuze en warme website. Een schildersbedrijf heeft dan weer meer nood aan een design dat clean en minimalistisch is.

Restaurant website voorbeeld

Niet enkel een mooi design bepaalt de uitstraling van uw website, maar ook de stijl moet perfect aansluiten. Heeft uw website nood aan aandachtstrekkers zoals grote slogans met een tikkeltje humor…

Verkiest u liever zakelijke slogans aangevuld met professionele illustraties die uw activiteit weergeven… Of misschien wilt u wel een mix van beiden?

Bij Digital Work kan u goedkoop een website laten maken die volledig beantwoordt aan uw vooraf gestelde eisen en wensen.

Enkele van onze projecten
Uw website 1000px 1bc4f5b6

3. Onze voordelige standaard webdesign pakketten

Ontdek hier onze voordelige standaard pakketten die speciaal zijn gemaakt om u al een prijsindicatie te geven. Met een uitgebreide beschrijving van elk pakket komt u te weten wat ongeveer een nieuwe website voor uw bedrijf gaat kosten. Transparante tarieven en klanttevredenheid zijn nu net de grootste aandachtspunten bij Digital Work.

Liever goedkoop een website laten maken op maat?
Geen probleem! Vraag vandaag nog uw gratis en vrijblijvende offerte aan.

Webdesign

4. WordPress CMS

Bij Digital Work werken we met het populaire WordPress Content Management System. Meer dan 20% van alle website’s wereldwijd maken gebruik van dit platform. Bedrijven zoals Sony, Bloomberg, BBC, Disney,… werken met het WordPress platform.

De kracht van WordPress

Sinds de start van WordPress in het begin van de jaren 2000 was het voornamelijk een platform voor bloggers. Dit is het nu nog steeds maar het is zo ver ontwikkeld dat het nu ook kan worden gebruikt voor een uitgebreide zakelijke website.

WordPress heeft veel voordelen wegens het grote aanbod aan plugins. Deze plugins kan je binnen WordPress installeren en geven je website extra functies, bijvoorbeeld een reservatie-module voor een restaurant.

WordPress heeft veel voordelen maar er zijn ook enkele nadelen van dit platform en dan voornamelijk bij slecht gebruik. Slecht onderhouden WordPress website’s zijn nogal gevoelig voor mensen met slechte bedoelingen. Zo verkopen wij enkel website’s die wij volledig ondersteunen met de nieuwste updates, met deze reden verkopen we dan ook geen losse hosting.

WordPress voordelen

 • Gebruiksvriendelijk
 • Veilig bij goed gebruik
 • Talloze plugins
 • Zoekmachine-vriendelijk
 • Constante ontwikkeling en updates

WordPress nadelen

 • Opletten met onveilige plugins

5. Snelheid van onze websites

Goedkoop een website laten maken allemaal goed en wel, maar hoe snel is ze! Wij leveren u het bewijs door een test van GTmetrics!

Het resultaat laat duidelijk zien dat de website van onze concurrent niet optimaal is opgebouwd. Toegegeven het is de slechtste van de klas, maar dit bedrijf bij ons in de buurt verkoopt wel degelijk websites.

De 2 grootste nadelen van een trage website
 • Slechte resultaten bij zoekmachines zoals Google

 • Lange laadtijd zorgt dat uw bezoekers vroegtijdig afhaken

Wij optimaliseren steeds uw website voor een maximale snelheid!
Snelheid website

6. Inbegrepen bij elke website

Alle dingen die wij noodzakelijk vinden om van uw website een succesverhaal te maken zijn bij ons standaard inbegrepen. Zo zijn bijvoorbeeld regelmatige updates noodzakelijk. Ook een basis optimalisatie voor zoekmachines zoals Google is van uiterst belang.

Responsive design

Responsive design

Geschikt voor elk apparaat

Al onze website worden gemaakt met een responsive design.

Dit wil zeggen dat de website perfect werkt op alle apparaten zoals een desktop, laptop, tablet, smartphone,…

Gratis SEO ondersteuning

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Een basis pakket aan zoekmachine-optimalisatie is volgens ons broodnodig bij elke website.

Wat bent u trouwens met een mooie website als u 5 bezoekers per jaar mag ontvangen van Google? Juist… niets!

 

Gratis WordPress plugins

Plug-ins

Extra functies

Digital Work werkt met verschillende betrouwbare plug-ins die hun stabiliteit al reeds bewezen hebben.

Voor veel van die plug-ins hebben wij een ongelimiteerde licentie, daardoor kunnen we die dan ook kosteloos aanbieden bij elke website die we maken.

Gratis SSL certificaat

SSL certificaat

Betrouwbaar webdesign

Een ssl certificaat beveiligd de verbinding van de bezoeker naar uw website.

Dit is herkenbaar aan het slotje bovenaan in uw browser en een https ipv http url. Ook geeft dit een positieve invloed op uw positie in Google.

Gratis updates

Updates

Een gezonde website

WordPress is een uitstekend Content Management System of CMS. Toch kan het gevoelig zijn, zoals elke andere CMS, voor hackers.

Daarom zorgen we steeds voor de laatste updates zodat alles veilig blijft.

Gratis Backups

Backups

Keep calm! There is a backup!

Door onze regelmatige backups bent u altijd verzekerd van een zorgeloze website.

Bij onverwachte problemen kunnen wij steeds terug naar een eerdere backup.

Onze

WERKWIJZE

naar succes!

Met een duidelijke werkwijze loodsen we uw concept naar een creatieve website waar uw concurrenten jaloers op zullen zijn. Goedkoop een website laten maken vraagt ook om een duidelijk stappenplan.

8. Waarom goedkoop een website laten maken bij Digital Work

Er zijn een heel aantal redenen waarom wij verschillen van andere grote bedrijven. Ondermeer communicatie en een persoonlijk contact met de klant staat bij ons op de eerste plaats. Bij ons bent u dus geen nummer maar een klant die wij koesteren!

Voor een trage website waar de grafisch ontwerpen was koffie drinken bij de opbouw moet u dus niet bij ons zijn. Voor ons is het een soort van verslaving om elke website maximaal te tunen en al ons grafisch kunnen de vrije loop te laten gaan.

Wat wij u kunnen aanbieden:

 • Persoonlijk contact

 • Passie en motivatie voor het vak

 • Georganiseerde werkwijze

 • Aantrekkelijk grafisch ontwerp

 • Minimale kosten

 • Snelle en veilige websites

 • Updates en backups

Wat wij u NIET kunnen aanbieden:

 • Maandelijkse wurgcontracten

 • trage websites

 • Saaie designs

 • Slechte service

No blabla
BUT BOOMBOOM!
No blabla but boomboom

Dit gezegde dat wel eens passeert door de volksmond is ons perfect op het lijf geschreven. Geen loze verkoopspraatjes maar actie, keiharde actie!

Met veel goesting en passie nemen we uw project aan en lanceren het naar de top!

Wilt u ook goedkoop een website laten maken die “boomboom” uitstraalt?!