Goedkope website voor uw KMO

Starter Pack

Een goedkope website voor uw KMO met de belangrijkste functies die je nodig hebt, dit is wat je van het Starter Pack mag verwachten.

Zo is een op maat gemaakt contactformulier en een maplocatie standaard inbegrepen in dit pakket.

Om de rompslomp van privacy en GDPR-richtlijnen te minimaliseren leveren wij u de documenten die u enkel moet aanvullen met de juiste gegevens, daarna publiceren we deze op uw website. Vanaf dan bent u dus ook volledig in regel met de nieuwe GDPR-normen.

Goedkope website voor uw KMO
Webdesign

Wat is er inbegrepen in het Starter Pack?

Domeinnaam

Domeinnaam

Een duidelijke domeinnaam die in het achterhoofd blijft hangen is niet onbelangrijk. In het Starter Pack is 1 domeinnaam inbegrepen voor 1 jaar.

U kan een domeinnaam kiezen met extensie (.be, .nl, .com of .eu), andere extensies zijn ook mogelijk tegen een meerkost.

Hosting

Hosting

Een domeinnaam is enkel een doorverwijzing naar een bepaalde server, uw website heeft daarom ook een hosting nodig om de website op te slaan.

Bij het Starter Pack heeft u 1GB tot uwer beschikking. Dit is ruim voldoende voor een mooie duidelijke website met verschillende pagina’s.

WordPress

WordPress

Wij installeren voor u het krachtige WordPress Content Management System op uw hosting.

Vanaf dan is het mogelijk om uw website vorm te geven en content toe te voegen.

Design

Design

Wij zorgen voor een mooi eigentijds design perfect afgestemd op uw behoefte. Het design is één van de belangrijkste dingen voor uw website.

Samen met u bespreken we wat de mogelijkheden zijn en komen zo tot een perfect plaatje voor zowel u als de bezoekers van uw website.

Basic Content

Basis content

Met basis content bedoelen we pagina’s op uw website die echt noodzakelijk zijn.

Dan hebben we het over een home– en contactpagina en een mooi vormgegeven privacybeleid.

Extra Content

Extra content

In het Starter Pack zijn eveneens 3 extra pagina’s voorzien.

Voorbeelden van extra pagina’s zijn diensten, realisaties, over ons,…

Aanpassingen

Aanpassingen

Het adres van uw bedrijf is gewijzigd, u hebt nieuwe foto’s van uw bedrijf of de openingsuren moeten worden bijgewerkt? Geen probleem.

In het Starter Pack zitten 3 aanpassingen per jaar inbegrepen.

WordPress Updates

WordPress updates

WordPress is dan wel het populairste Content Management System, maar zonder onderhoud en updates kan het soms gevoelig zijn voor mensen met slechte bedoelingen.

Daarom voorzien wij telkens uw website van de nieuwste updates en werken wij enkel met de betrouwbaarste en beste plugins.

Mail

Mail

Met het Starter Pack beschikt u over 2 mailadressen naar keuze (bv info@uwdomein.be).

Deze mailadressen kan u toevoegen aan uw desktop, tablet of smartphone.

Snelheid

Snelheid

Langdurige laadtijden van uw website zijn niet aan de orde.

Wij voorzien een optimale snelheid en dus ook een korte laadtijd van uw website.

Backup

Backups

Regelmatige backups zorgen voor een zorgeloos bestaan van uw website.

Bij de oplevering van uw Starter Pack krijgt u trouwens een volledige backup toegestuurd die u zelf kan bewaren.

Technische Fiche

Technische fiche

Bij de oplevering van uw website krijgt u van ons een technische fiche met alle mogelijke details, gaande van mailinstellingen tot logingegevens van uw website.

Technische fiche

Bij elke website krijgt u van ons een overzichtelijke technische fiche. Met deze technische fiche hebt u uw website in eigen handen!

Technische fiche

Wat is de prijs van het Starter Pack?

Transparantie:
uw voordeel, onze troef!

Transparantie is één van onze grootste aandachtspunten, daarom zijn onze prijzen volledig duidelijk en transparant naar de klant toe. Geen wurgcontracten of onvriendelijke service, maar een vooraf gecommuniceerde prijs met een uitmuntende support!

Transparantie

Prijs van het Starter Pack

495€

Exclusief btw

Dit bedrag is eenmalig en betaalt u voor het eerste jaar! Daarna kan u onze service al dan niet verlengen voor een vast jaarlijks bedrag vanaf 99€ exclusief BTW zonder extra bijkomende kosten!

Een maand voor de eindperiode krijgt u van ons een mail met de vraag voor optie tot verlenging. Duidelijk en transparant!

Wat na de eindperiode van 1 jaar?

 • Verlengen: Bronze Pack
  99€ ex. BTW

  1 jaar hosting, domeinnaam, updates, backups inclusief 1 werkuur voor aanpassingen (bv. openingsuren, foto’s,…).

 • Verlengen: Silver Pack
  179€ ex. BTW

  1 jaar hosting, domeinnaam, updates, backups inclusief 3 werkuren voor aanpassingen (bv. pagina toevoegen, foto’s wijzigen,…).

 • Verlengen: Gold Pack
  379€ ex. BTW

  1 jaar hosting, domeinnaam, updates, backups inclusief 8 werkuren voor aanpassingen (bv. pagina’s toevoegen, veranderen van design,…).

 • Verhuizen
  GRATIS!

  U hebt een andere hosting gevonden die u beter past? Geen probleem! Uw website blijft van u en de nieuwe hosting provider zal de website verhuizen naar hun server. Bij ons bent u dan niets verschuldigd, let wel dat alle support van onze kant dan wegvalt.

 • Stopzetting
  GRATIS!

  De website wordt offline gehaald zonder verdere kosten. Dit is bijvoorbeeld van toepassing op websites voor éénmalige evenementen of een stopzetting van uw bedrijf.