Website Zelfbouwelektro

Gedaan met dat wurgcontract!
Geleverde diensten:
  • Webdesign
  • Grafisch ontwerp
Zelfbouwelektro 42a97974

Over dit project

Na een ellenlang wurgcontract van 48 maanden bij onze concurrentie besloten ze bij Zelfbouwelektro om te kiezen voor een nieuwe frisse overzichtelijke website met transparante kosten, namelijk eenmaal aankopen en een kleine jaarlijkse kost voor de hosting, domeinnamen, ondersteuning, backups,… Met andere woorden een mooie website die wordt opgevolgd en betaalbaar is.

Via een goed gesprek vooraf werden we ingelicht over de functionaliteit, design en uitbreidingsmogelijkheden dat de website moest bevatten. Al moet ik zeggen dat we grotendeels vrijspel kregen in het ontwerp van deze nieuwe website.

Een tweetal weken later kwamen we met ons eerste voorontwerp, de kleuren iets frisser, het design iets moderner en ronder,… De klant was verbluft van de metamorfose van zowel het design als de overzichtelijkheid van het ontwerp. Na 10 minuutjes Skypen kregen we groen licht om het voorontwerp verder af te werken.

Ondertussen is deze website sinds februari 2021 online en krijgen we enkel maar positieve reacties van de klant. Meer offerteaanvragen door de duidelijke invulformulieren, meer automatisatie, een aantrekkelijke blogpagina,… een tevreden klant. Dit is ook te merken aan de nieuwe opdrachten dat we krijgen van Zelfbouwelektro, waarvoor onze grote dank!

Ben jij ook nog op zoek naar een betaalbare website met transparante kosten zonder wurgcontract? Contacteer ons vandaag nog voor je vrijblijvende offerte.

Bedankt Zelbouwelektro in Geel
Ben jij ook overtuigd van de kwaliteit van onze diensten en producten?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!

LET'S MAKE SOMETHING
AWESOME TOGETHER!
Digital Work is een bedrijf met creatief talent en een extreme passie voor het vak!
Door een enorme motivatie en inzet brengen we uw opdracht tot een succesvol resultaat dat synchroon loopt met een prettige samenwerking.

Made with ❤️ by ourselves!
©2021 Digital Work