Wie…
zijn we…

Wij zijn een jong, fris en dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Herselt en sinds 2020 voornamelijk diensten aanbiedt zoals webdesign, grafisch ontwerp, drukwerk, fotografie,…

Over Digital Work 51e1c4cd

Van hobby tot passie en veel verder

Ik ben Johan Peeters, eigenaar en bestuurder van Digital Work BV en al meer dan 2 decennia bezig met webdesign en alles wat met marketing en reclame te maken heeft.

Wat eerst een hobby was is uitgegroeid tot een echte passie en het begin van enkele succesvolle website’s in de reissector met meer dan 20.000 bezoekers per maand. Waarom van deze enorme interesse dan eindelijk ook geen voltijdse bezigheid maken?

De ergernis zat dan ook hoog wanneer ik mensen hoorde vertellen dat ze een website hadden laten maken voor een veel te hoge prijs! Daarbij kwam dan ook nog eens een maandelijks wurgcontract bovenop. Neen dank u, zo wil ik niet werken! Een domeinnaam die ik al bijna 10 jaar in mijn bezit had, heb ik dan eindelijk van onder het stof gehaald. Digital Work was born!

Door steeds een persoonlijk contact te creƫren met de klant wil ik dan ook uitblinken in de branche van webdesign, ontwerp en marketing. Bij mij bent u geen nummer, maar een klant die de service krijgt die ik zelf zou verwachten. Het is een bewuste keuze om Digital Work klein te houden in omvang, maar groots in prestaties en service.

Ik hoop u en uw opdrachten snel tegemoet te komen. U bent alvast van harte welkom@digitalwork.be.

Tot snel!
Greets Johan