WEBDESIGN
Uw wereldwijd uithangbord!

Wij ontwikkelen kwaliteitsvolle website’s met WordPress en besteden aandacht aan verschillende prioriteiten zoals, snelheid, vindbaarheid, design,…

Webdesign wereldwijd

Onze standaard webdesign pakketten

Elke website is anders, (al een geluk 😄 ) maar met deze standaard pakketten geven wij u al een idee wat uw website ongeveer gaat kosten. Ook wij hebben een hekel aan de standaard berichten “voor meer info…”. Ons doel is zo transparant mogelijk te zijn en u een service te geven met een enorme passie voor klanttevredenheid.

Indien één van deze pakketten niet naadloos aansluit aan uw behoeften kan u bij ons een gratis offerte op maat laten maken.

Zelf een WordPress website maken

Zelf een WordPress website maken – Self-Starter Pack

Wilt u zelf een WordPress website maken voor uw bedrijf, vereniging, hobby,… dan is het Self-Starter Pack echt iets voor u. Digital Work zorgt voor de basis (domeinnaam, hosting, installatie van WordPress, plugins, mail,…) zodat u enkel nog moet zorgen voor de content en het design van uw website.
Een kant en klare blog laten maken

Een kant en klare blog – Blogger Pack

Is uw hobby het schrijven van reisverhalen, mode, dagelijks leven,… dan droomt u waarschijnlijk van een eigen blog. Met het Blogger Pack nemen wij alle zorgen aan technische kant van u weg.
Goedkope website voor uw KMO

Goedkope website voor uw KMO – Starter Pack

Een goedkope website voor uw KMO met de belangrijkste functies die je nodig hebt, dit is wat je van het Starter Pack mag verwachten. Zo is een op maat gemaakt contactformulier en een maplocatie standaard inbegrepen in dit pakket.
Uitgebreide website voor uw bedrijf

Uitgebreide website voor uw bedrijf – Business Pack

U hebt een fantastische zaak en wil dit aanvullen met een uitgebreide website voor uw bedrijf die mooi, snel en productief is? Met het Business Pack ben je verzekerd dat uw bedrijf online in de kijker wordt gezet. Uw website wordt tot in de puntjes uitgewerkt want dat is wat u en uw bedrijf verdient!

Waarom een WordPress website?

Grootste CMS ter wereld

Bij Digital Work werken we met het populaire WordPress Content Management System. Meer dan 20% van alle website’s wereldwijd maken gebruik van dit platform. Bedrijven zoals Sony, Bloomberg, BBC, Disney,… werken met het WordPress platform.

De kracht van WordPress

Sinds de start van WordPress in het begin van de jaren 2000 was het voornamelijk een platform voor bloggers. Dit is het nu nog steeds maar het is zo ver ontwikkeld dat het nu ook kan worden gebruikt voor een uitgebreide zakelijke website.

WordPress heeft veel voordelen wegens het grote aanbod aan plugins. Deze plugins kan je binnen WordPress installeren en geven je website extra functies, bijvoorbeeld een reservatie-module voor een restaurant.

WordPress heeft veel voordelen maar er zijn ook enkele nadelen van dit platform en dan voornamelijk bij slecht gebruik. Slecht onderhouden WordPress website’s zijn nogal gevoelig voor mensen met slechte bedoelingen. Zo verkopen wij enkel website’s die wij volledig ondersteunen met de nieuwste updates, met deze reden verkopen we dan ook geen losse hosting.

WordPress voordelen

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veilig bij goed gebruik
  • Talloze plugins
  • Zoekmachine-vriendelijk
  • Constante ontwikkeling en updates

WordPress nadelen

  • Opletten met onveilige plugins

Waarom uw website laten maken door Digital Work?

Door onze passie voor digitale diensten zoals webdesign wordt elk project met de nodige zorg ontworpen, dit is wat u en uw bedrijf ten slotte wil! Wij trachten ook steeds anders te zijn dan de andere! Een website met een modern design en een vleugje humor tussen de content is ons visitekaartje, er zijn al genoeg saaie website’s wat ons betreft! 😀

Niet alleen een prachtig design en de nodige humor maken uw website succesvol. Zo is er bij ons ook aandacht voor de snelheid en veiligheid van uw website.

Kortweg bij ons wordt uw website met veel zorg ontworpen en met alle eigenschappen afgeleverd om succesvol te zijn.

MET…
kennis van zaken, passie en humor maken we van elke website een groot succes!
Passie voor WordPress webdesign
SSL certificaat

SSL certificaat

Digital Work hecht veel aandacht aan de veiligheid van uw website, zo is elke website die wij afleveren voorzien van een gratis ssl certificaat.

Een ssl certificaat beveiligd de verbinding van de bezoeker naar uw website. Dit is herkenbaar aan het slotje bovenaan in uw browser en een https ipv http url. Ook geeft dit een positieve invloed op uw positie in Google.

Het is zelfs zo dat Google op termijn de website’s zonder ssl certificaat niet meer gaat weergeven in de zoekresultaten.

All-in op snelheid, laat de concurrentie achter u!

U kent het wel, een website tussen de resultaten van Google gevonden en dan wachten, wachten, wachten,… Bij website’s gemaakt door Digital Work is dit niet aan de orde.

Wij voorzien elke website van de juiste optimalisaties zodat deze vliegensvlug wordt geladen voor de bezoeker.

Bestel vandaag één van onze webdesign pakketten of vraag een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte aan.

Website bestellen